top of page

MURERFIRMA

MED OVER 20 ÅRS

ERFARING

Vi udfører bl.a.

Netpuds
 

Undgå revner og afskalninger. Netpudsning er en nyere pudsningsmetode, hvor puds og mørtel bliver armeret med fibernet, det resulterer i en langtidsholdbar og stærk løsning.

 

• Velegnet til de fleste underlag

• Holder i mange år

• Minimal vedligeholdelse.

• Prisvenlig

• Kan farves efter ønske

Tagarbejde
 

Skal du bruge et nyt tag eller have repareret på det gamle? Nyt fundament til din nye tagterrasse, restauration af tagkonstruktionen. Murermester Gustafsen har stor erfaring med tagarbejde på alle typer af huse.

Har du en tagetage du vil have udnyttet til beboelse så har vi god erfaring. Vi kan blandt andet isolere gavle og tage, vi kan mure vægge op samt opsætte kviste, så du får mere plads.

Ring og få et uforpligtende tilbud.

Bindingsværk
 

Murermester Gustafsen udfører alle former for reparationer af bindingsværk, fra nybyg til renovering. Renovering af et bindingsværkshus hus kan derfor vise sig at være en rigtig god investering. Det kan være en god ide at renovere sit bindingsværk. bl. a. for at minimere energitab. Ved fx. at efterisolere kan man kan spare mange penge i sit energiregnskab.

Ring for et uforpligtende eftersyn.

Skorsten
 

Murermester Gustafsen foretager montering af skorsten, renovering af skorsten eller opmuring af helt ny skorsten.

 

Skorstene er generelt meget udsatte for vind og vejr, det medfører over tid afskallede mursten, ødelagte pudsoverflader, nedbrudte fuger samt revnedannelser. Det kan udvikle sig til fugtskader.

Vi udfører renovering og eller opmuring af skorstene, pejse eller brændeovnsindsatser. Vi renoverer gamle skorstene med ny Isokern.

Fundamenter
 

Vi udfører fundament og sokkel arbejde på Lolland Falster. Et stærkt fundament er afgørende for succes ved et hvert husbyggeri. Anlægning af husets fundament og sokkel skal være konstrueret, så det kan bære husets vægt og fordele trykket af bygningen.

• Støbning af fundamenter
• Støbning af sokler og gulve
• Gravning af sokler
• Renoveringer
• Eftersyn af dit fundament og sokkel

Tilbygning eller ombygning
 

Skal huset udvides med et nyt badeværelse eller en udestue? Vi er fulde af gode idéer til hvordan du kan ombygge og opnå de bedste løsninger. Ved ombygning af fx. badeværelse sørger vi for at ydnytte pladsen bedst muligt.

Vi kan komme med input til dit nye badeværelse, mens vi samtidig styrer byggeprocessen, så der bliver mindst mulig spildtid i forbindelse med hele byggeprocessen. Vi kan trække på vores netværk af dygtige håndværkere indenfor tømrer, maler, VVS og elektriker branchen, så vi samler hele byggeprocessen i en totalentreprise.

Facaderenovering
 

Der kan være mange grunde til renovering af facaden, eksempelvis slider vejret hårdt på facaderne, der kan også opstå sætningsskader.

Der er forskellige muligheder omkring en facaderenovering som oftest omfatter rensning og rengøring af facade, reparation af skade, pudsning af facade og eventuelt en udvendig facadeisolering.

 

Facaderenovering giver bygningen nyt liv som både højner fremtoning og værdien. En facaderenovering kan, korrekt udført, indbringe besparelse på varmeregningen.

Facadeisolering
 

I forbindelse med facaderenovering tilbyder vi også facadeisolering samt netpudsning. Resultatet ved en facadeisolering vil have stor betydning for dine varmeudgifter fremadrettet.
Facadeisolering giver din bygning langt bedre mulighed for at holde varmen inde samt sikre et ordentligt indeklima.


Vi bruger bla. Wedi produkter, som har alt til din facadeisolering. Det er hårde og trykfaste plader, som er vandtætte, men stadig åndbare, og generelt har en kort tilbagebetalingstid

Radonsikring
 

Radon er en radioaktiv gasart, som stammer fra det naturligt forekommende radium, der bl.a. findes i jorden. Radon er i stand til at trænge ind i boligen fra jorden nedenunder, hvis der er utætheder i fundamentet eller fejl i konstruktionen.

 

Vi udfører radonsikring i forbindelse med støbning af gulve. Vi udfører radonsikring med stor vægt på kvaliteten og holdbarheden. Har du spørgsmål vedr. radonsikring af din ejendom så ring eller mail for yderligere information.

bottom of page